تفاهم نامه وزارت بهداشت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین ال‌ای‌دی + ویدئو قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است کشف ۲۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در گمرک دوغارون تایباد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تنبیه بدنی دانش‌آموزان با شیلنگ | فرد خاطی به تخلفات اداری معرفی شد+ویدئو جسد کشاورز ۷۰ ساله اهل فریدونکنار در رودخانه کشف شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای خراسان رضوی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

علائم درگیری ریه با کرونا | بیمار کرونایی چه زمانی باید سی‌تی‌اسکن دهد؟

  • کد خبر: ۷۹۳۳۱
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
علائم درگیری ریه با کرونا | بیمار کرونایی چه زمانی باید سی‌تی‌اسکن دهد؟
یک متخصص عفونی در خصوص علائم احتمال بروز درگیری ریوی در مبتلایان به کرونا و بهترین زمان برای گرفتن سی‌تی‌اسکن توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، آمیتیس رمضانی، اظهار کرد: بسیاری از مردم بعد از ابتلاء به کرونا به دلیل نگرانی از درگیر شدن ریه اقدام به سی تی اسکن مکرر می‌کنند و از روز اول بیماری اقدام به سی تی اسکن می‌کنند تا ببینند ریه درگیر شده یا خیر؟ باید توجه کرد که معمولاً در روز‌های اولیه بیماری اصلاً درگیری ریوی را نداریم. اگر هم داشته باشیم، خفیف است و نیاز به اقدام درمانی خاصی ندارد.

وی با بیان اینکه هر ویروسی وقتی جهش پیدا می‌کند سیر بالینی بیماری هم تغییر می‌کند، افزود: در ویروس ووهان درگیری ریوی در هفته‌های اول را بسیار کم می‌دیدیم و معمولاً بیشترین مشکلات در هفته دوم بود، اما در ویروس‌های جهش یافته مانند آلفا، دلتا و… سیر بالینی مقداری تغییر کرده است و زودتر علائم درگیری ریه ایجاد می‌شود، اما این موضوع به این معنا نیست که مردم بخواهند مکرر سی تی اسکن انجام دهند. به هر حال ما یکسری علائم داریم که شک درگیری ریه را ایجاد می‌کند.

رمضانی ادامه داد: به عنوان مثال فردی که چند روز به صورت مکرر تب می‌کند و تبش قطع نمی‌شود. سه تا چهار روز تب می‌کند، یعنی استامینوفن مصرف می‌کند و موقت تب قطع شده، اما دوباره بازمی‌گردد. در این فرد ما احتمال پیشرفت بیماری و احتمال درگیری ریه را می‌دهیم یا فردی که علائم تنگی نفس یا سرفه‌های پیشرفته دارد. یعنی با وجود همه دارو‌هایی که تجویز می‌کنیم، نه تنها علائمی مانند سرفه کاهش نیافته، بلکه دارد بیشتر می‌شود یا کسی که ضعف بسیار شدیدی دارد که برطرف نمی‌شود و شدت هم می‌یابد. ما با توجه به این علائم شک می‌کنیم که درگیری ریه داشته باشد و با توجه به این مساله سی تی اسکن ریه می‌گیریم.

وی گفت: بنابراین سی تی اسکن غیرضروری نباید انجام داد. ممکن است یک فرد در سیر بیماری‌اش دو تا سه بار نیاز به سی تی اسکن پیدا کند که در آن زمان اشعه زیادی دریافت می‌کند که برایش خوب نیست و در عین حال شاید تا پایان بیماری هم درگیری ریه پیدا نکند. درگیری ریه در همه بیماران دیده نمی‌شود، بلکه برخی بیماران درگیری ریه و نیاز به سی تی اسکن پیدا می‌کنند.

رمضانی گفت: درگیری ریه خفیف هم نگرانی زیادی ندارد، بلکه درگیری ریوی شدید است که باعث می‌شود درمان و دارو تغییر کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->